Cautare

3213 de rezultate pentru "cadavrul gasit pe valea cisnadiei" (3.16 secunde)
Jurnalul National radiografiaza oastea de stransura a generalului Oprea, intr-un articol intitulat "Independentii, dependenti de dosare si de slabiciuni personale", pe care il puteti citi in continuare. ... 'Fostii pesedisti constituie nucleul dur pe baza caruia Cotroceniul construieste "alternativa" de stanga la PSD, condusa de generalul Oprea.
Reprezentantul PSD Vrancea Neculai Pintea, in varsta de 75 de ani, din satul Colacu, comuna Valea Sarii, a fost gasit vinovat de faptul ca a votat de mai multe ori la alegerile generale de anul trecut.
si sa semneze ordinul de incetare a mandatului, dat fiind faptul ca in ultima jumatate de an PNL si PD au incercat intr-o multime de moduri sa il obstructioneze pe seful CJ si sa ii preia functia.
Ion Iliescu a publicat pe blog articolul intitulat: CALOMNIA CA DIVERSIUNE, pe care il puteti citi in continuare. ... Dupa o vizita scurta la Ministerul Apararii, unde l-am intalnit pe gen.
Peste numai 3 ani de la aparitia acestui articol, care ar putea fi considerat pe buna dreptate o forma de disidenta jurnalistica, acest plan de distrugere a satelor a fost stopat de revolutia din decembrie 1989.
Un exemplu, aparent bine documentat, este mexicanul Carlos Diaz, al carui caz a reaparut recent, cu ocazia lansarii pe piata a unor filme realizate de el.
FARCAS) In 2008, D.V., in varsta de 45 de ani, a raportat la ASFAN un incident, de pe vremea in care fusese inrolat intr-o unitate militara in cadrul poligonului de la Malina, judetul Galati. ... 3 ofiteri si 2 subofiteri au examinat locul, dar nu au gasit nicio urma.
FARCAS) Pe 23 septembrie, 1978, la miezul noptii, doi tehnicieni de la statia de sus a telefericului de la Balea Lac au fost treziti de o lumina circulara rosiatica, vizibila prin ceata deasa si ocupand intregul camp vizual.
Nu intamplator, numele Iuda - discipolul ce l-a vandut pe Mantuitor pentru un pumn de arginti - este adesea folosit ca un discriminant generic colectiv pentru poporul evreu, cu conotatii negative (tradare, lasitate).
A fost o perioada fantastica, cand eu mi-am gasit o liniste, un scop, eram respectat. ... Si acum, de cate ori trec prin Valea Prahovei, trec si prin satul meu, pe la anumite case ale unor pacienti pe care-i vizitam aproape zilnic.
Miron Cozma, fostul lider al minerilor din Valea Jiului, a dat, prin intermediul avocatilor sai, statul roman in judecata, fiind nemultumit de modul in care justitia romana a gasit de cuviinta sa gestioneze dosarul sau.
Pe o vreme canicularã, peste 30.000 de persoane din 11 judeþe ale þãrii au luat cu asalt Piaþa Prefecturii din Bãnie pentru a se întâlni cu preºedintele Traian Bãsescu .
Demersurile din ultimul timp ale primarului din Medgidia, Dumitru Moinescu, si-au gasit ecou in randul liberalilor.
Fostul lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma, a declarat duminica, la Petrila, ca va contesta interdictiile impuse ca urmare a condamnarii sale, acelea de a alege si de a fi ales, si ca intentioneaza sa candideze la presedintie.
Nu stiu cum or fi primariile din Occident, dar am gasit una in Oltenia care bate de departe toate suratele ei din aceasta zona a tarii: ... Aflasem ca ajunsesera in comuna niste belgieni care invatau sa serveasca masa pe plaiuri romanesti (ulterior mi-am corectat informatiile:
Seres, prietenul minerilor Desi nu a fost instalat nici de trei saptamani, noul ministru al Economiei s-a laudat ca a vorbit deja cu oficialii Bancii Mondiale ca aceasta sa finanteze trei programe, toate destinate protectiei sociale a minerilor din Valea Jiului.
Sunt cel mult 150, stransi ciorchine de-a lungul gardului improvizat ce desparte grupul de vorbitori de pe scarile prefecturii de multime.
In urma cu niste ani am donat 3000 de metri patrati, apoi 9000 de metri patrati, pe un varf minunat de deal, acolo unde bunicul meu, Victor Avramescu, avea crama, Clubului Roman de Presa.
Comedie, Drama Fúsi a trecut de 40 de ani si nu a gasit curajul sa-si infrunte maturitatea. ... 18 martie Dupa ce a scapat Valea Linistita de maleficul Lord Shen, pasnicul si mancaciosul Po se bucura de gloria faptelor sale.
Edilul Beleti Negresti care disparuse fara urma a fost gasit, dupa ce a provocat un accident rutier pe Valea Jiului.
google-analytics.com